Fly drive Spanje

Fly drive, rondreis Spanje

Er is geen mooiere manier om een land te leren kennen dan het maken van een rondreis. Een individuele autorondreis geeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, maar toch is alles vooraf voor u geregeld.

 

 

 

U dient dus wel op tijd in de volgende accommodatie te zijn, maar onderweg kunt u de tijd nemen voor een mooie bezienswaardigheid, een lunch of koffie op een terras, of wat u maar wilt.

Vervoer

U kunt met uw eigen auto naar Spanje rijden, maar u kunt makkelijker naar de bestemming vliegen en daar een auto huren. Soms zit de huurauto bij uw reis inbegrepen, soms dient u die zelf te boeken.

Vertrekdata

Bij een fly drive rondreis heeft u doorgaans geen vaste vertrekdatum. U kunt gaan wanneer u wilt. Voor de meeste activiteiten, zoals bezoek aan steden en bezienswaardigheden is het prettig als het niet te warm is. U kunt ook gerust een rondreis door Spanje maken in de winter, maar zorg dat u accommodatie boekt met verwarming. Het weer is misschien niet altijd wat u ervan verwacht.

Eenvoudige of luxe accommodatie

De verschillende reizen bieden verschillende accommodatie. Er zijn ook reizen waar de accommodatie juist het belangrijkste is, bijvoorbeeld Paradores. Dit zijn luxe hotels, vaak in een stadscentrum en in een historisch gebouw. U kunt vooraf bepalen of u reis boekt met eenvoudige accommodatie of juist luxe hotels.

Waarom een individuele fly drive rondreis?

De voordelen van een georganiseerde fly drive rondreis zijn dat u zelf niets hoeft te organiseren en toch redelijk vrij bent om uw eigen tijd in te delen. De reis is door de ervaring van de touroperator goed doordacht en u ziet veel bezienswaardigheden etc. Al uw hotels zijn geboekt en de route is uitgestippeld. Vaak dient u wel zelf voor een reisgids te zorgen.